maanantai 24. huhtikuuta 2023

Kiira Korpi mallina meille muilleTarkistin Seiska-Lehdestä tuon uuden aallon runouden kärkijulkaisun. Siis Kiira Korpi, Hyppää vaan! Otava 2023

Kohusta päätellen Suomen johtavaa runoutta. Mulla ei ole eläkeläisenä siihen(kään) rahaa sijoittaa, mitä olen julkisuudessa pieniä paloja nähnyt, ja meteliä innolla kuunnellut. Ja mikäs niissä.

Tuntuu koko projekti onnistuneelta, on saanut julkisuutta, mikä on kai kaikelle taiteelle tärkeintä?

Scannasin sunnuntaina 23.4.23 yrittäessäni rahoittua maailman sotamelskeistä, joista nyt Ukrainan raiskausta tärkeintä Suomessa Orpon vappuna julistamansa seuraavan hallituksen julistus? Teesit siis!
Löysin kynälaatikosta omituisen Parker kynän, ja kokeilin kirjoittaako. Kirjoitti, mutta vähän nihkeästi, kuin olisi ollut uuden hallituksen ohjausdirektiivien laadinnassa mukana?
Kirjoitin muutaman kirjaimen, sitten niistä tuli sana jotka tekivät rivin.
Niitä 6 riviä, joista yksi heti valmis hylättäväksi.
Kuulostaako hallitusneuvotteluilta?


(Kuvassa käsinkirjoittamani A5-paperi on saanut taustakseen ilmeisesti lähes 80 vuotta vanhan ruutupaperin. Ja paperia kun ei kai Suomessa haluta enää tehdä, niin kirjoittajien pitänee säästää paperia? Käyttämäni A5 on vuoden 2006 arkistoistani siivottua ja Kastor-hellassamme palavaa vanhentunutta viestipaperia, olen ottanut talteen puhtaat A5-kirjoituksiin erinomaiset puhtaat ja kutsuvat paperinpalat.
(Mulla on niitä nyt parin kokoelman käsikirjoitusta varten reservissä. !-)

Kyniäkin siis on, mutta tuon Parkerin taidan kiikuttaa ongelma-seka-jätteisiin. Se ei ole metallia, eikä pala, eikä Biojätettä, eli minne se kuuluu haudata?

Tikkis Turussa tiistaina 25.4.2023

Ei kommentteja: