perjantai 26. huhtikuuta 2019

valuu - teeman kokeiluja

1.


pilvi repäisee
aukon taivaan reunalle --
hämärä valuu



2.

kevätyön hämy
valuu metsän siimekseen
pimeydeksi


3 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Kiitos!

Lapset olivat viikonvaihteessa kylässä. Yksi, se pitempi, tavaili sinun runojasi. Pyöritteli muka onnettoman kauhuissaan ja ymmärtämättömänä silmiään.

Käskin sen lukea uudestaan. Sitten käskin lukea ääneensä. Vähän vissiin alkoi valjeta. Se yksi niitä sen hokkaidolaisen runoja ja talvi siinä oli. Pitäisi niistä lapsista kasvattaa lukijoita jollain ilveellä...

Muuten yritän turhaan taistella bloggerin toimimattomuutta vastaan. Tämä on innostunut väittämään että sivustot ovat turvattomia ja sen takia bloggeri on kieltäytynyt avaamasta yhteyttä. Sinun blogisi on sen mukaan sen sijaan turvallinen, useimmat muut eivät ole. Aivan hullua.

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Vähän jo ehti käydä sääliksi se lapsi!
Blogistani jouduin muutaman jpg-kuvan lähettämään uudelleen, olisi vieläkin joku korjattavana. Bloggeri itse ne sinne muokannut vuosien varren asetuksillaan, joihin ei käyttäjä pääse edes vaikuttamaan. Ja tänään urputtaa että jotain riskiä!
Maailmahan on täynnä riskejä?

Eikä täältä kukaan ole hengissä selviytynyt muutenkaan!



Ripsa kirjoitti...

Noh. Ei mulla ole hirveätä kiirusta poistua maisemista vielä ainaskaan. Mutta kiirus on töiden kans. On ollut pari viikkoa ankaraa lukemista, Leonardo da Vincin elämänkerta, melki 600 sivua eikä kirjoittaja ole erityisen suurenmoinen niin että miettimistä ja kynä sauhuten vihkoon merkintöjä ja protesteja.

Mutta ne likat on ihan OK. Se vanhempi, tavailija, täytti mikäs päivä se oli, 25. 15 vee ja ilmeisesti sillä on ollut kotibileet, koska vanhemmat olivat harhautuneet ajelemaan mun kavereiden nurkkiin... Hyvää se teki niille vanhemmille!