maanantai 7. marraskuuta 2011

Välimerelliset pääministerit

Kreikan ja Italian pääministerit istuvat tuoleillaan. Liikennesääntöjen mukaisesti ovat vyöttäneet turvavyönsä liian tiukalle. Auto ajaa alta talousrosvojen hatelikkoon.

Kannattaisiko tehdä jotain muuta kuin hymyillä omistamaansa telkkarin ruutuun? Paljonkohan yksi pääministerin hampaiden irvistys maksaa TV-tuottajalle?

Haluaahan Suomessakin vastaleivottu oppositio kaataa hallituksemme. Ei niin ettäkö kukaan korvaamattoman viisas näissä asioissa on, mutta eikös entinen hallitus jo kynnettömyytensä näyttänyt?

Jollei tilanne olisi niin vakava niin vitsi yhdistyä yhteisen Pohjois-Itämeren kruunun yhteyteen omana rahanaan kuulosti hauskalta. Kuulosti. (Kunnes joku ääliö toteuttaa sen.)

Tämän löysin netin haikupalstoilta:

November wind
composing a pretty new
wind chime tune.


Eli jotenkin tälleen:

Marraskuun tuuli
säveltää ihka uuden
tuulisävelenMusiikkiopissa kai sana "wind chime tune" = "tuulisävel"? Onhan.


Labels:

Greek's so called economy
Italian style economy handling
Unbaked Perlusklooni-pizza


P.s. bonukseksi lisäys:


utuverhoinen
himmeä tulevaisuus -
kansanäänestys!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota! Ja eräs joskus käsittelemämme aihe....Olit oikeassa, damn!palataan siihen kun käydään kaffella! T:Y know who.(Vinkki: Arn)

Juhani Tikkanen kirjoitti...

arvoisa anonyyminen palvelun edustaja; nautin mieluusti kahvia kanssasi, jos siihen saa ottaa terveyspullan sinapilla ja ketsupilla! Taitaa olla minun vuoroni hoitaa finassimuodollisuus.Ensi viikolla?