keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kulttuurin rahoja palanut Turussa vääriin laareihin?


Turkuun rakennettiin yksityiseen omistukseen kulttuurikeskus Logomo. Niinkö se oli. Rahaa tuntui löytyneen nopeasti ja runsaasti. Logomo oli menestys Turun Kulttuurivuodelle. Se oli tapahtumavuoden kulmakivi.

Nyt pahalaiset rahojen perään kateellisina väijyvät jotkut tahot haluavat Turulta kulttuuripääkaupunkirahojen osittaista palautusta.

On muka väärinkäytöksien tapaista epäselvyyksiä. Tampereellakin on Lokomonyliopisto, jonka ei tarvitse rahojaan kenellekään sivullisille tilitellä?

Turussako suhmurointia? Muka?

Täysikuu ohittu maanantaina maamme valmistautuen marraskuun 14. päivän umpeutumiseen.


kuu piileskelee
mustan taivaan suojassa -
lokakuu kuolee


Ps. Tämä uutinen Turun Kaupungin kulttuuripääkaupunkirahojen väärinkäytöksistä onnistuttiin pitämään salassa kunnalisvaalien yli.

Ps2. Korjaus edelliseen postaukseen: Turun Kaupungin Kulttuurikeskuksen nimi on Logomo, eikä koolla, loko. Tai C.llä, loco. Anteex.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Logomo on Hartelan piiristä lähtenyt yksityishanke eikä mitenkään sidoksissa säätiöön. Säätiö toki oli vuoden 2011 vuokralla Logomossa.

Nykyisessä taustayhtiössä kaupunki on pienomistajana. Mutta säätiö ei mitenkään. Päinvastoin, säätiöllä ja kaupungillahan on ollut sukset ristissä jo pidempään säätiön suhmurointien ja heikon läpinäkyvyyden vuoksi.

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Kiitos anonyymi! Kuulostaa oikealta. Olemme tukka pystyssä selanneet Suomi24.fi Turku otsakkeesta hurjia tulkintoja.

Sen siitä saanee kun kaikkia ei kerrota rehdisti? Ja kenelle ei ole kerrottu, en viitsi ruveta arvelemaan.

Uutiset tuntuvat keskittyvän siihen että Turun pitää maksaa OPM.lle muutama miljoona. Voiko tulkita niin että kuitenkaan kaikkia rahoja ei ole vielä käytettykään.

Muistan miten Turun Kulttuurivuotta puuhattiin niin yksi peruste oli erinomainen kirjastolaitos Turussa. Ja heti perään tapettiin kaksi sivukirjastoa, toinen ikäänkuin kiusantekona Jarkko Laineen omanaan pitämä Martin sivukirjasto.

Oli yksi osoitus Turun päättäjien pienten kansalaistensa välittämisestä; olkoot hiljaa ja
kyykyssä?

Iso raha rulettaa.

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Turun kunnallisvaaleissa kävi kuinka kävi. Joidenkin mielestä erään puolueen muutaman paikan lisäys ei ollut mikään voitto vaan että valta tulee neuvotteluiden jälkeen säilymään heillä?

Rehellistä puhetta.

Miten meidän pitää äänestää että mikään muuttuisi?