maanantai 3. lokakuuta 2011

Liukkauden muotoja

Yritin aamulla saada junalipun Turusta Hesaan; aikataulu sopi hiukan paremmin. Nettiyhdyntä nosti konekielisen viestin keskelle lipunvaraussivua. Ilmeisesti joku Intialainen koodinvääntäjä halusi ostaa laskuuni lipun Turusta Mumbaihin? (Kuten joku lehti vihjasi tapahtuneen?) En päässyt lippua kuitenkaan maksamaan. Suljin salaisen selaimeni ja hyppäsin polkupyöräni päälle. Turun rautatieaseman automaatit oli suljettu (ilmeisesti saman hackerointiuhan vuoksi??!!) ja lipputoimistossa oli joka tiskillä hitaasti edistyvät jonot ja vuoronumero mulla oli +10 asiakasta edelläni. Laskin yhden asiakkaan vauhdiksi n. 5 minuuttia. Otin riskin ja kipaisin junaan ja luotin että ystävällinen konnari myy mulle lipun. Jee.

Nyt pikajuna odottaa Salon hiipuvassa teknologiakylässä myöhässä tulevaa vastaantulijaa.

Keltaiset lehdet
ilkamoivat kiskoilla -
kellon tikitysTänään on työmarkkinaratkaisuissa vielä keskusteluyhteys. Kuullaan iltapäivällä teknologiateollisuuden palkattomuuden kastematojen madonlukuja, missä keskeistä on se että 1,9 % nouseekin ihan vaan vakaasti huutamalla (-Mieskuuro Huutajat?) lähes 4 % supervaikutukseksi. Tulee mieleen Kreikan esimerkillinen selviytyminen ilman omaa rahaa:

Joustava lippu
liehuu Kreikan salossa
ja rahaa tihkuu!


Rivi 1 on VRn junavaunuissa oleva heidän katteeton omakehu.
Rivin 2 viimeinen sana on pienellä ja rivin 3 verbi on todellisuudessa "tulvii".

Näillä selityksillä kuitenkin, tänään.

Kreikan merenkulun kassakirstuissa on jemmassa tiettävästi enemmän rahaa mitä valtion katteettomat velkapaperit yhteensä ja lisäkopioimallakaan ovat.

Vain naapurimaan (Pizza-Silvion hallitseman) roskienkärääjämonopoli pystyisi ne kätköt selvittämään ja mahdollisesti rosvoamaan Kreikan Molokin kidan kierresyöksyyn?

Merirosvoille
lisää ilmaista rahaa -
tyhmä Pohjola.
Nyt haen toisen kupin kahvia, lirutan kuppiin EUn sisämarkkinoiden paperiputkiloon pakattua maitoa ja toisesta pussukasta sokeria ja ryhdyn nauttimaan maisemista, niinkaun kun niiden katselusta ei pidä maksaa Nalle-sedälle bonuksia.

Maisema kulkee -
junan penkki tärisee
syksyn innostaRivin 3 viimeinen sana meinasi näppylöityä junan heitellessä muoton "inhosta".
Mutta jos oikein laskin niin kolmirivisissäni on taas tavuja, ainakin sinnepäin.

Jk. Pendolino luisteli Helsinkiin 15 minuuttia myöhässä. Jos minun maailmani siitä menee tämän sekaisemmaksi niin se alkaakin jo selkiytyä ?-)

Jk2: Tupo on EKn kirosana; uusi termi on KESSU joka tulee sanayhdistelmästä Keskusjärjestöjen Suositus.

Ei kommentteja: