lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kylmän yön varpunen

Olen siivonnut vanhoja tekstejäni netissä, muotoillut.

Ne ovat muutaman vuoden viihtyneet hyvin vanhalla kotisivullani. Huomasin että HTML koodi on kehittynyt ja käyttämäni koodit alkavat olla esihistoriaa. Olen käyttänyt pääosin mm. isoja tolppakirjaimia, kun jossain on nyttemmin päätetty että koodi onkin vain pienellä. Ym. lustikasta.

Toisaalta aika ajoin mietin että kun sivuni lakkaavat reagoimasta bittivirtojen kutsuun niin So What.

Tämä alla oleva näytti olevan julkaisematon mutta sourcessa tallessa. Muokkasin siihen yhden rivin ja paljastan hänet tänne:


Kylmä yö.
Varpusparvi palelee
porukalla.


Kts source:
http://www.saunalahti.fi/~juhatik/koditon/march.htm


Löysin allaolevan jossa varpusen etuliite oli MF, eli Major Frozen, eli Majuri Pakkanen. Ajankohtaan ja käännösepäröintiin viitaten, - koska vallankumouskin ja vappu- tein pakkasvarpusesta Everstin. Kannan vastuun. Kuten poliitikotkin.Hyydytä Eversti Pakkas-Varpunen
ylös taivasta vasten -
pudota Vallankumous


Original's Copyright by Drax, this translation version by j.t.

Drax bloggaa täällä:

http://irishpoet.blogspot.com/


(Varpushaiku ei ole sieltä.)

Bonus (nimimerkki Tikkis)


Yökukkasen
kuurainen terälehti
kuultaa sulana(Tämänkin innoite Draxilta.)

2 kommenttia:

Raimo kirjoitti...

Korkeintaan 6 kk Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset eivät maksa Suomen tuloveroa penniäkään! Siksi Suomessa on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä työttömiä, koska heidän työnsä vie verottomasti työskentelevä vierastyöläinen, erityisesti rakennusalalla.

Euro valuuttana saattaa romahtaa lähivuosina Kreikan, Portugalin ja Italian ylivelkaantumisen vuoksi. Jo syksyllä 2011 on pakko tehdä jotain (esim. erottaa eurosta ongelmamaat) Espanjan joutuessa vuorostaan sijoittajien pörssikeinottelun uhriksi. Velkakriisi on vasta alkamassa, ei loppumassa. Suomi on jo nyt sijoittanut miljardeja euroja velkaantuneiden ulkomaiden tukemiseen. Hyvinvointivaltio lopulta romahtaa.

- Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa

- Ruotsalaismielisyyteensä kaatuivat presidentit Relander ja Svinhufvud
lyyxem.freehostia.com/1930.htm

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu Espooseen vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

http://suomenmaa.bravehost.com/

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

Drax kirjoitti...

thanks man for the mention... :-)