torstai 18. helmikuuta 2010ukko onkii jäällä
puolivalossa --
kohmettuneet kalat

3 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Kun tuota Joe-setää olet suomentanut, niin tähän kuvaan sellainen lisäys, että tiesitkö että ameriikkalaiset ovat keksineet rakentaa pömpelin järven jäälle ja sahata siihen aukon sitten josta onkia kalaa.

Pömpelissä on sisällä kaikki mukavuudet, eli siellä voi viettää miten kauan aikaa tahansa.

Laiskat jenkit joutuvat kuitenkin siitä lattian reiän läpi kairaamaan reiän, elleivät kairaa reikää ensin ja pane sitä mökkiä sitten sen päälle.

Mahtaakohan Massey tietää tämän meidän tapamme talvikalastaa (troolarit ovat asia erikseen)?

Tikkis kirjoitti...

heh, tuosta on seuraava mukavuusaste; ostetaan ahvenet Turun Kauppahallin tuoretiskiltä.

Jooseppi on Kaliforniassa Facebook-tietojensa mukaan. On idästä, mutta ei kai siellä pilkitä. Olisko Chigacon juttuja vasta. Barack Obama pilkillä?

Tuo Jooseppi maistuu jotenkin minun runomakuuni. Tuo viimeinen The Lack Of oli hiukan liian suppea kymmenellä runollaan. Olisi siihen pari kolme vielä sopinut.

Mutta ideana ja toteutuksena kannatettava, 100 kpl painosmäärä myös kertoo että ei niitä erityisiä runoryhmäharrastajia tuollakaan puolelle niin hirveästi ole. Vaikka isompi kielialue onkin.

Sitten kun myydään niin myydään, Howlin myyntiluvut ylittäneet jo eka miljoonansa.

Ripsa kirjoitti...

Njoh, täältä saisi lähimmillään tuoretta ja puhdasta kalaa vissiin Raippaluodon sillalta. Mutta sinne on parikymmentä kilsaa matkaa, eli pitäisi olla auto.

Harmittaa vietävästi tämä Suomen vesistöjen pilaaminen. Kai sinä muistat, että kun oltiin lapsia, saattoi onkia mistä vain ja kala oli tosihyvää?

Luulen kyllä että niitä pilkkimökkejä on myös Itä-rannikon sisämaassa, New England on täynnä pikkujärviä.

Mutta siinä olet oikeassa ettei runoja todella osteta sen paremmin täällä kuin sielläkään. Suhteessa asukasmääriin Suomen runoilijat ovat paremmassa asemassa ja reilusti.

Ei siellä menesty hyvä proosakaan. Mutta sait kyllä painamaan nimen mieleen. Jos Uncle Joe rupeaisi julkaisemaan joskus isommastikin.