keskiviikko 9. lokakuuta 2013

tuijotin
kauhuissani
julisteita,
joista en
tunnistanut
edes omaa
nimeäni;
olisin halunnut
soittaa ilman
kynttilöitäote on Panu Tuomen Sylviuksen uurre kokoelmasta. (WSOY 2012).


kynttilän liekki
tukahtuisi kauhusta
tähän meteliin


Tämä ei ole innoite Mulbero - Crack - Munapään minua kohtaan iskemistään tikarien iskuista. Kunhan tuli mieleen kun taas selailin Tamperelaisen Panu Tuomen kokoelmaa...

Mitäko crack tarkoittaa? En tiedä, kuulin termin ja sieppasin sen muistiin. Rag olisi lähellä, samoin rakki lyhennys sanasta rakkikoira, eikä se voi juontua säröstäkään, sillä Särö on kunnollinen lehti. Jää arvoitukseksi.

Mulliperse-Rack-Koisonvarsi tunkeutui rääpimään minua omaan blogiini kommentoimalla. Poistin ala-arvoiset räksytykset. Samalla lisäsin kommentin julkaisun kontrollin tämän henkilön röyhkeyden takia.

Isoääniset
rakkikoirat kusevat
omaan koipeensa

1 kommentti:

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Kalastan tämän kirjoittamani kommentin suojaan FB.stä. Jos vaikka siellä tapahtuisi jotain yltiöpäistä terrorismia esimerkiksi minua kohtaan erään taholta?-(

...

Nordellin "viha" NTAMOA kohtaan oudoksuttaa, mutta mitkä ovat Tommi Parkon motiivit. Ja ne muutama(t) rakkikoirat jotka täällä räksyttävät?-) Tommi itse kertoo että on laskenut yli 400 runokoelmaa julkaistuna kuluvana vuonna. Niistä Tommi haluaa nitistää kuoliaiksi 27 Ntamon kokoelmaa? Onko ne loput 373 kpl siis niin ylivertaisiako. Mistä nämä muutamat rakkikoirat ym verihyeenat saavat päähänsä oikeuden tietää mitä täällä saisi julkaista? ? ?