perjantai 11. lokakuuta 2013


Piha täynnä täydellisiä lehtiä.

Ihan kuin lukisi NTAMOn runoilijoita!

Nämä kuvan lehdet pihamaaltamme tänä aamuna: ensi lumi lähestyy ja uskaltaako tulla edes? Pelkään jo noiden syyttömästi teilattujen iloisten lehtien puolesta.

Pelkään että naapuri tulee ja kokeilee niihin uutta Fiskarsin lehtiharavaansa.


Lehdet lakkaavat
kaikki kahisemasta -
lehtiharava !-(


4 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Ei voi olla tonnimistä koiraa!

Kuulostaa ihan samalta ku Pertti V. Virtasen kissa, joka oli pihalla ketjun päässä (pääsi kyllä suojaan sateelta ja tuulelta halutessaan). Veltto kutsui kissaansa Syväriksi tai Sivariksi. Se katsoi ensin portailta, siis tämä ihminen, minkänäköisiä ihmisiä on lähistöllä ja sitten rupesi huutelemaan.

Niihin aikoihin Pohjanmaalla vaikuttava Ilkka-lehti kannatti voimallisesti Syväriä, mutta ei yhtään Sivaria, jollaisia ei olisi pitänyt päätoimittajan mielestä olla edes olemassa.

Aiheesta syntyi paljon ja vilkasta keskustelua.

En minä sano kustantamoista mitään, kun en tiedä niistä mitään (se on kyllä aivan totta!). Ole kiltti, ota sinäkin rauhallisesti! Ovat siinä kuitenkin kaikki lehdet ja hyvä kävellä niiden keskellä.

Voi olla tietysti että asialla on jotain tekemistä ansaintalogiikan kans. Minä olen köyhä kuin kirkonrotta, joten olisin joka tapauksessa väärässä!

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Ripsa:
En ole oikein tyytyväinen tuohon kuvaan. Kamera teki jonkinsortin kuprun. Kenties pokkarini automatiikka teki innoissaan hätäisen säätelyratkaisun.

Kaikkea täällä täytyy kestää.

Sorvasin vähän juttua, onneksi statistiikkaseuranta sannoi että oikeastaan kukaan ei ole tuota vielä ehtinyt lukea. Eli uusiksi!


Mauri Keinonen kirjoitti...


Oletkos sensuroinut sivustoasi?
onneksi on alkuper copy.
Et saanut vastinetta nuorilta
kirjall. toimittajilta.

terv, maurice

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Maurice: Tuon aggressiivisen kolmikon silmittömältä vihalta ei taida päästä suojaan.

He ovat omasta mielestään oikeassa, ja jos joku heitä uskaltaa edes kommentoida joutuu heidän kiehuvaan kärmeskeittoonsa, tai jotain vielä kamalampaa.

Siinähän riehuvat. Kiehuvat. On ainakin lämmintä?