lauantai 26. lokakuuta 2013

Lähekkäin kuuntelee toista


Eilen yli 90% duunareista sidottiin yhteiseen sopimukseen jonka kuuluisin elementti oli 20 Euron määritelmä. Oliko taustalla vain viime kädessä nostettu peräpään ääntelyn sukuinen huomion häivytys siltä että ostovoima systemaattisesti laskee parin vuoden aikana tulevaisuudessakin (- ja vähittäiskauppa voi ennustaa lisää myyntinsä laskukautta?)

Eri järjestöille on valittu syyskokouksissa uutta vetojengiä. Myös Pardian. FB.ssa joku sanoi että AY-liike ei toimi oikein ja kunnolla koska se on Demarien vallassa? En tunnista väitettä oikeaksi. Kun Pardiaan hierottiin yhteisymmärrystä kuka kolmesta hyvästä ehdokkaasta on se yksi ja ainoa puheenjohtaja niin ainakaan minun mieleeni ei tullut puoluepoliittinen kolmijako?

Jälkeenpäin ajatellen yhtä heistä voinee hiukan epäillä viihtyvän kataislaisissa seuroissa? Entäs sitten. Toista epäilen samalla mutu-tunteella siitä oikealle olevana eli kenties jopa demariksi. Hui, oikein pelottaa. Kolmas voi olla jotain siltä väliltä tai jommalla kummalla puolella. Hän tuli valituksi. :--)

Vastapuoli eli EK liputtaa reilusti puhtaan Kokoomuksen lipuin? Nimitti sinne viimeksi Kokoomuksen vahvimmasta päästä johtaja-ministerinsäkin. Se ei ole poliittista peliä mutta jos joku lukee Demarista sarjiksia niin onhan se kamalaa. ?

Minusta AY-liike saa olla yhteiskunnasta jotakin mieltä, millä tahansa maamme kolmesta virallisesta kielestä joista vain yksi on Pakko.

Tärkeintä on olla yhdessä. Kuten tämä ostovoimaa nakertavassa uudessa kaksivuotisessa yhteiskuntasopimuksessakin.

Repiminen toinen toistensa vessapaperit riekaleiksi ennen hyötykäyttöä ei liene edes paperiteollisuuden etu.

Liitekuva sopinee malliksi, kun asutaan tarpeeksi lähekkäin on kuultava toisten äänet.

Kuva on Sanghain keskustasta toukokuulta 2013.


Miettii Tikkis. Turussa vihmoo puhdistavaa vettä taivaalta maahan.Ei kommentteja: