tiistai 27. marraskuuta 2012

Kreikan köyhät pelastuvat!


EU päätti kärrätä 40 miljardia Euroa Kreikkaan. Kreikassa on 11 miljoonaa asukasta, joista eivät kaikki suinkaan mitenkään köyhiä. Eli jos summa jaetaan tasan nimenomaan köyhille, kuten tietenkin tarkoitus on, niin aika hyvän tilin kaikki saavat, niin köyhät kuin kaikki kuurotkin ja muuten vaivaiset.

Kreikka taisi ilmoittaa että tällä lainojen leikkauksen tiedolla he pärjäävät pitkälle joulukuun puolelle.

Helpotus valtaa nyt mielet täällä Pohjolan rahassa rypevässä perukassakin?

Meillähän on kaikki hyvin, Talvivaara saa taas loiskutella vesiään, turvesuot tulvivat mutta kyllä sieltä taas revitään puhdasta polttoturvetta. Polttoturpeen käryyttelyhän oli yksi asia joka pelasti uusiutuvien hiilidioksilähteiden käytön? Ja tuo suuria rahavirtoja meidän kaikkien kukkaroihin.

Ja nyt ei hallituksen tarvitse tehdä leikkauksia Suomen sisäisiin kuluihin vaan päinvastoin, teollisuus ottaa taas duunarimme töihin eikä kiikuta bonusrahojaan veroparasiittimaihin? Äänestimme sittenkin viimeisissä vaaleissa kaukonäköisen fiksusti?


Tuo viinipullon korkin tarina: kyseessä kolme vuotta kuivassa ja lämpimässä varastossa ilmeisesti seissyt viinipullon korkki oli kuivahko. Väkivaltainen korkkiruuvi lähes murensi sen, mutta ymmärsi antaa Pohjoisen Janoisen RuuvinVääntäjän kourissa periksi. Tänään viinistä on enää tuskin hajua leijumassa.

Aika ajoin ilmenee että esim. Alko Suomessa säilyttää viinipullonsa korkit pystyssä niin että ne eivät vaan mitenkään kostu eivätkä korkit pysy notkeina?

Katselin kerran Espanjassa miten pahvilaatikkoon pakatut viinipullot olivat laatikossa korkit alaspäin.

Mitäkö tällä on tekemistä Kreikan 99 %.lle lahjoitetulle joulurahalahjalla?

Että tuokin viinipullon korkki näyttää mikä on pysyvää, ei punaviini, eikä varsinkaan kassikaupalla kiidätetyt miljardit.

Sensijaan Kreikan kaivoihin kannetut rahat pelastavat Kreikan köyhät.


Kuvatekstin luonnosvaiheen teksti oli näin:

kuivanut korkki -
punaviinipullossa
globaali raha


Osoituksena kuinka vakavissani tätä haibun-tyyppistä juttua veivasin myös toinen luonnosvaihe näytteeksi:
Viininlutraajat
odottavat rahojaan -
talous vuotaa?
Turussa lumista talvea odotellessa
tiistaina 27.11.2012

Tikkis


Label: 99% - 1% movement

Ei kommentteja: