lauantai 8. syyskuuta 2012

Maa vavahtelee, tanner


Maapallolla rekisteröidyt maanjäristykset ovat taas vilkastuneet. Sitä suurta kuitenkin odotellaan.

Mannerlaatat nirhaantuvat toisiaan vasten. Maankuoressa on ahdasta, jos joku kääntyy niin vierustoveri antaa periksi.

Maanpinnalle se tuntuu järistyksinä.

Vanha maapallo -
mannerlaatat hakevat
aitiopaikkaa?

Mayojen julkaistu kalenteri alkaa olla lopuillaan. Odottelemme joulukuun talvipäivänseisausta ja suoraa linkkiä suoraan linnunradan ytimeen.

Allakka loppuu -
mannerlaattojen reunat
kinastelevat
Oikealla oleva kuva on muuten vain ilahduttamassa. Staattis-kineettisen veistostyön copyright Outi Paltto & Oula Paltto. Vuosi 2012.2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Mitä? Siis mayatko ilmoittivat että joulukuussa tulee iso järistys?

Me saatiin juuri uudestaan hopien "pyhä" kirja. Edellinen oli hävinnyt muuttoihin. Pitää ruveta tarkistamaan mitä ne oikeastaan sanoivat. Siitä on vissiin 40 vuotta kun viimeksi tutkin niitä.

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Mayojen kalenterista on todettu että se kai vain loppuu. On kuitenkin rakenteeltaan syklinen, eli jatkuisi uudelleen? Katsotaan mikä on tilanne juliaanisen kalenterin uudenvuodenaaattona...

Näitä ilmestyskirjan eri versioita on aika ajoin.

Nyt voisi ennustaa esim. että Etelä-Euroopasta nousee hätä ja huutoa ja pohjoisen kaikki tuohukset eivät riitä sitä tukahduttamaan etelän pankkirosvojen bonuskammioita...

Sillä niille kai nämä kaikki miljardit ovat viimekädessä valuneet? Tavallinen kansa on kai saanut vain itkijän osan, sielläkin?

Voi €uroa!

Jenkeillehän olisi maailmanloppu jos Yellostonen suuri tulivuori tupsahtaisi, koska sen jälkeen laajoja alueita heillä olisi tuhkan peitossa.

Onhan noita kai ollut, erilaisia tuprahduksia. Mikäpä ne nyttemmin yhtäkkiä olisi lopettanutkaan. Meillä on vaan niin hätä että kaikki tapahtumat nyt ja heti. 100.000 vuotta on ikuisuus.

Kello pysähtyy -
seinäkärpänen lentää
ulos pakkaseen


Inkkarien perinteitä on unohtunut muun paikalle työnnetyn "perinteen" tieltä roskiin aikojen saatossa vähän liikaa?