keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kreikan talouden pelastaa amerikkalainen torakkasumute?
torakka hyppää -
eikä ota koppia
nukkuva kissa
Tuon tekstin muokkasin parista vanhasta aiheesta, hyppivästä kirpusta (nyt torakka!) ja laiskasta maatalon isännästä (nukkuva äänestäjä!)...

Allaoleva mainos oli roskapotissani: sanan 'potti' kantasana 'potta'? Sanan posti alkusanaa ei enää ole; se on nykyisin Itella.

Juoninee alkunsa italiasta missa sisäiset viestikirjeet Napolin kujilla kulkivat kuin vihellys vain. Mutta ei ilman taustarahoitusta.

Vilkas maksuliikenne internetissä jonkinverran kai tuota mainosviestiä alkuperäisestä corrupteerannut? Mutta allaolevan viestin taustalla varmaan toimiva idea?

Torakathan ovat sitkeitä elukoita jotka selviytyvät mistä vain, jopa ydinpommin tuiskeesta. Torakka on nykysanakirjan mukaan "roach" ja "cockroach" josta loppuosassa siis alla ilmeisen tahaton lyytivihreä?

Vaaleistahan on vasta puolikas kuunkierontaa.

Ottakaamme oppia näistä talouden selviytymistorakoista.

EU:n talouspolitiikan kähminnöistä Suomelle lankeava lasku tiettävästi yli 50 miljardia. (50.000 miljoonaa?) oikeita Euroja, eikä halvempaa USD-virtuaalirahaa...

70 miljardia kai oikeampi luku, mutta eihän politiikassa tarvitse täyttä totuutta koskaan sanoa. Ja summa saattaa vielä tuosta vähän noustakin.

Meillähän on isänmaallinen etuoikeus olla mukana kun isot pojat ja tytöt etelässä rahamyllyissä kahisevat keskenään.

Joku museoviraston kolme miljoonaa ei ole edes ovimikon taskuraha EUn ytimissä tai Lontoon asianajotoimistoissa.

Ja Guggaruukku-museon vuosittaiset miljoonat suoraan WAll Streetille, ilman välikäsiä ovat Suomen etu; näytetään kuulemma Pietarin kaupungille kumpi on kumpi taidejutuissa! Siinä näytetään Suur-Suomen henkeä! Kenen rahoilla?

Eihän 70 miljardia niin hirveältä kuulosta? Pikkuraha kun muistetaan maamme ulkomaisissa veroparasiiteissa piilottelevat elinkeinoelämämme mahtiedustajat ja vaikkapa Osuuskunta-aatteen mukaiset osuuskuntajohtajat. Puhumatta enää Fortumin bonuksista. Ja muistelematta kaunalla sitä yhtä raha-isäntää, jonka epäiltiin Romppalan vaalipiirissä äänestäneen rahamaailmaa pressaksi. Ja tulihan se valituksikin. ;-)

Kun EU:n torakanelatusmaksut on maksettu jää meille vielä kerättäväksi ilmastovero, esim. jokaisesta kaadetusta joulukuusesta maksetaan Pekingille 66 Euroa. Vai miten se Durbanissa sovittiinkaan.

Että heillä kaupunki-ilma pysyisi yhtä puhtaana kuin tähänkin asti.

Usko että maailma pelastuu, tai sinnittelee 12.12.2012 iltapäivään klo 14:12 asti on siis vankka, kuin entinen kätyrlauma.

Sitten kai torakkamyrkky on jo vaikuttanut, eikä täällä ole enää kukaan maksamassa yhtikäs mitään?


Tässä nyt siis tämä netin syövereistä saamani resepti; Google kääntäjä varmaan tekisi siitä tulkittavan; samalla periaatteella Google muokkaa asiat kuin Eu:n sisäiset rahansiirrotkin tunnutaan tehty jo pitkään?Kill CockGreaks yourself

No spraying, no odor, No need of shifting the household, 15 to 20 minutes for application.

Results

Within 7 - 10 days you can see the difference. Complete eradication it takes 20 - 25 days. After that you won't find a single cockGreek.

Result last for 5-7 months for residence and 3 months for commercial sector.


Kill Greaches naturally and affordably!!

Use CockGreach Gel: Do-it-yourself options for killing cockGreeches:


Advantages of Gel Treatment:

1. It is not necessary to empty the kitchen.
2. The treatment is odorless so it is not necessary to vacate the premises.
3. The treatment can be carried out at anytime of the day.
4. Treatment is hassle free and safe for the occupants.

Order online: Sorosmnoo.Brothers@money.heaven

Wall Street Banking p.a., 666 WallStreet, NYC, NY, USCP

2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Noilla terminaattoreilla on joku suomenkielinenkin nimi, mutta nyt en muista sitä.

Se on saattanut olla niin hemmetin kansankielinen, että super-egoni pyyhki sen poies, kun päätyi tänne julkiselle areenalle.

En muista enää kuka, mutta joku Aku Ankassa sanoi: Times are tough, boyz!

Juhani Tikkanen kirjoitti...

:-)

Tuli jokunen mieleeni, mutta häveliäisyyteni estää.

torakka valtaa
hylätyt kirjahyllyt -
Bilderberg iski!