perjantai 2. toukokuuta 2014

Globaali homerihmasto


Homerihmastot-
risteilevät ohjukset
saman väriset


Mietiskelin tässä taannoin neljää asiaa:

Egypti - Syyria - Ukraina - Finnair


Egyptissä erimielisille monisteltiin kuolemantuomioita. Valtiovallan oikeutta jakava käsi on siellä tuottoisa. Päätöksistä ei pihtailtu?


Syyriassa puhdistetaan myös erilaisia väärinajattelijoita pois häiriköimästä laillisen esivallan hallitsemista. Jotkut leiriytyvät, toiset ammutaan kotiensa rappusille, jotkut tiettävästi kaasutetaan.

Ukrainan entiset johtajat veivät maaltaan kansakunnan suolaisimmat rahat. Uusi johto on nyt kusessa kun ei ole rahaa. Ja omien joukkoihin on pesiytynyt vihollisvaltion agentteja. Näin uutiset meillekin kertoivat.

Se että valtio sijaitsee mahtavan Volgan lähellä ei symbolisoi sitä että maahan jatkuvasti tulvisi käyttövaroja?

Vuolaana virtaa
mielipiteiden tulva -
padot vuotavat?


Finnair säästää lentoemojen palkoista jotta voittoisan yhtiön johtoportaalle riittäisi Ukrainan mallin mukaisia bonuksia? Bonuksia jaetaan avokätisesti yli kolme miljoonaa, kuultiin paljastuksena. Finnairin raskain taustaomistaja on Suomen valtio.Maailma kuitenkin lentää ja kulkee. Mitä yhteistä näillä neljällä muka on? Kuka ei kuulu joukkoon?


Venäjä, eli entinen CCCP oli aikoinaan vahvasti mukana Egyptissä ja jätti mallia hallintokulttuuristaan Niilin tulvivaan laaksoon?Syyriassa Venäjä puolustaa yhdessä Iranin ja muiden rohkeiden maiden kanssa etujaan.Ukraina on Neuvostoliiton vilja-alueita, siellä kansakunnan alkuaikoina kuoltiin Suuren Isänmaan pelloille kunniakkaasti. Kävihän siellä kai meidän Aatummekin, mutta isä-Stalinin aikaan Ukrainassa kuoltiin nälkäänkin. Kuin sodan / piirityksen aikana nykyisessä Pietarissa. Globaalisti maailman ruokahuolto on melko herkästi häiriintyvää.

Suomen Talvisodan aikana Ukrainasta lähdettiin Suomussalmen metsiin hiihtolomalle.


Vastauksena kysymykseeni: Finnair ei kuulu joukkoon muuten kuin johtoportaan röyhkeän ahneuden osalta.


Oi aikoja, tavat ovat eri puolilla sivistynyttä maailmaamme samat.


taas uusi aika
koittaa vaalien myötä -
ja kansa maksaaPs. jos rivien välistä tuntuisi tihkuvan kyynisyyttä niin havainto on ihan oikea.
Turussa globaalia lämpöä maailmaamme odotellen

Tikkis

Ei kommentteja: