torstai 14. kesäkuuta 2012

Nokia haihtuu Ikkunasta?Saako jostakin Nokialaiseen Linuxin; toimisi edes?

Olen työkoneitani muutenkin siirtämässä Linuxiin (Ubuntuun.) Uusi Nokian kännykkäni hoipertelee, sillä ei pysty kirjoittamaan paljon mitään, ja eilen se ilman eri ilmoitustaan oli poissa verkosta pitkän aikaa.

On varmaan Nokian uusia ominaisuuksia. Linux voisi pelastaa hapertuvan Nokian?

Kuva ei liity mitenkään Nokiaan; kepin nenään nostettu Louhikärmes ei ole Windows eikä keppiä heilutteleva ukkeli amerikkalaistyylisen kvarttaalitalouden tilintarkastaja.Louhikärmeskin
tuulettaa bonuksia -
maailma romahtaa

2 kommenttia:

Jonezo kirjoitti...

N900 ja n9:ssä on linuke. (Itselläni on molemmat) ja N900:een sai asennettua Debian virtuaalikoneelle ja olen meinannut asentaa easy debiilin n9:n heti kun joku jaksaa väsätä siitä helpomman version asentaa kuin mitä se nyt on.

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tämä mun uusi Nokia pitänee hylätä ennen takuu-ajan loppumista; kuluttaa akkunsakin joskus vuorokaudessa.

Mielestäni sen netti huitelee akkkua kuoliaaksi itsekseen vaikka yrittäisin sitä iskeä pyörryksiinkin; se kai sen akun vie pari kertaa viikossa sippiin. Ja tietenkin juuri silloin kun on poissa laturien äärestä. (Junassa sain ladattua sen USB kaapelilla läppäristäni...)

Kerran erehdyin katsomaan ulkomailla asuvan osoitetta; kartta löysi kaverin kotinurkilta bussipysäkin, ja latasi netistä pari gigaa roinaa.

Onneksi mulla on iso lisämuisti akun alla piilossa.