lauantai 26. huhtikuuta 2014

Eduskuntatalolla pippurikaasua


1.

Huhtikuinen uhka -
pippurikaasu suihki
vallan rappusilla

Helsingissä kerääntyi iltapäivällä 25.4.2014 yksimielinen joukko joka marssi Eduskuntatalolle,
vallan rappusia, pyrki sisälle, ei päästetty,

ei ollut vierailuaika?


2.

Tulisi apuun!
Dosentti kätyreineen -
ovi on kiinni

Krimillä oli tuhdinpi joukko, he saivat maakuntansa
ja paljon hyviä rantatontteja?

Helsingissä pippurikaasu oli kuulemma ratkaiseva ase
valtauksen estämisessä.3.

Liput liehuvat -
yhdessä marssiva jengi
on samaa mieltä!Ettäkö Krimin ja Itä-Ukrainan valtaus etenisi Suomeen, että itsenäisyytemme ei ole laillinen koska tekstissä on kielioppivirhe.

Mitä kieltä pitäisi puhua
että meidän maailma pelastuisi?

4.

Ruoho orastaa -
katupöly metelöi
suunnitellusti
2 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Kuuntelin taas yhden Aleksanteri-instituutin ihmisen mietiskelyä siitä mitä mahdollisesti Ukrainassa tapahtuu ja mitä siellä ehkä on tapahtunut. Vaikuttaa siltä että kukaan ei tiedä tarkasti yhtään mitään.

Se kai tässä huolestuttaa. Pitäisi nyt historiantutkijoiden ja tieteilijöiden sentään tietää. Mikähän tuo mielenosoitus on ollut, että poliisi niin säikähti? Vai alkaako sieltä tulla reaktioita selkäytimestä?

Juhani Tikkanen kirjoitti...

katso vaikka tää: Metro lehti pippurisumutteesta ym

Nyt saa riittää! -nimisen mielenilmauksen tarkoituksena oli tapahtuman Facebook-sivujen mukaan vastustaa Suomen nykyistä politiikkaa, eriarvoistumista ja hyvinvointivaltion alasajoa.


Tuo Ukraina jotenkin tuoksahtaa Mainilan laukausten toisinnon odottelulta. Ne muutamat toteuttavat jo sotatilan lakeja ja käytöstapoja: Vakoojia ?-(

Kyllä minullakin on karttoja mukana, ainakin kännykässä, kun jonnekin menen. Olenko siis minäkin vakooja jotka saa (tai pitää) teloittaa teilipyssyllä tavattaessa. Torvelo tilanne. Asettaa sivistyksen määritteet taas vähän uusiksi.

Tuo eduskuntatalon portaitten valtaus olisi kai yhtä hyvin voinut olla Krimin mallin toteutuksen yritys Suomessa? Olikos mukana Putinin naamarihenkilöitä? En tiedä, en katsonut kuvia. Mutta ne ei ehtineet soittaa putinia apuun? Ja missä luuraa päävakooja-agentti J. Bäckman. Häneltäköhän me saisimme niitä uus-neuvostoliiton heiluteltavia lippuja?

Vai teemmekö omat, sekoitus Ahvenanmaan värikkyyttä ja siitä Suomi Neidon leijonalipusta keskus??? :-)

Äh.

Itse tänään kävimme kävelyllä, valtasimme kirjaston, eikä kukaan pannut hanttiin. Tulimme sitten ulos ja ajattelimme ottaa ulkopoliittis-kaupallisen riskin ja kävimme Lidlissä. Siellä oli kassoilla jonoja mutta tehokkaat. Lidlillä menee lujaa.

Kotokulmilla piipahdimme vielä Valintatalossa, ostimme puolalaisia omenoita (Nato-maa, voi hurja!)

Pitää osallistua aktiivisesti tilanteisiin, pysyy virkkuna!


Huomenna on pyhäpäivä, pitäisikö se pyhittää jotenkin?